Missie, Visie & Waarden

Missie en Visie 

azM Herstelzorg biedt ouderen intensieve revalidatie en zorgzame begeleiding na een ingreep of specialistische behandeling in het ziekenhuis. Hiermee bereiken we dat onze patiënten, na begeleiding in onze kliniek, langer en gelukkiger thuis blijven wonen.

Onze werkwijze is veilig en empatisch. Modern en vakkundig. Onze patiënten staan in het middelpunt: het gaat altijd in de eerste plaats om hen de best mogelijke zorg te leveren die leidt naar spoedig herstel. We zorgen dat wij een gezonde balans vinden tussen onze eigen professionaliteit en de technische ondersteuning die onze zorg nog beter maakt.

De medewerkers van azM Herstelzorg staan naast de patiënt. We zien de patiënt graag zelf de regie nemen, maar luisteren goed, geven welgemeend en professioneel advies. We houden onze ‘witte jas’ aan.

We vinden privacy belangrijk, maar waken ervoor dat daardoor eenzaamheid kan ontstaan. We zorgen voor veiligheid, door nabij de patiënten te zijn. We vinden regels en protocollen belangrijk, maar kijken altijd of die in het belang van onze patiënten zijn. We werken met plezier en respect. We werken samen, ervaren een gedeelde verantwoordelijkheid. 

Dat is prettig voor onze patiënten, maar ook voor onszelf. Een goede werksfeer bevordert immers het herstel. 

www.azmherstelzorg.com